La Jornada Mundial de la Filosofia i la vostra creativitat i reflexió


Es pensa que Sòcrates va morir un "tercer dijous" de novembre. És la data que la UNESCO ha decidit dedicar cada any a la Filosofia, un dia per a recollir la vostra creativitat, les reflexions i per a celebrar l'afany pel saber racional.

Al nostre Institut ho tenim molt present. Els alumnes de 2n participaran a la Jornada filosòfica que enguany s'organitzarà a Figueres amb la col·laboració d diferents Instituts de l'Alt Empordà i, arreu de Catalunya, milers de noies i nois faran les seves millors aportacions a la reflexió.
Doneu un cop d'ull als enllaços i posem-hi el millor de cadascú: com més original, més madures, més profundes siguin les vostres aportacions, més se'n beneficiarà el nostre món. Un món que, la Filosofia, la necessita.

18 d’octubre de 2009

Any 2009-Indicacions breus

Per a penjar el teu post, o t'identifiques amb el teu compte Gmail (jo te l'he d'autoritzar, demana-m'ho), o bé fas servir el genèric que t'he explicat al Campus virtual (allà us dono el login i la clau).
Aleshores, ja només cal omplir aquesta finestra de "Nova entrada".

Recorda que cal: a) pregunta filosòfica (dalt, a Títol); b) imatge (centrada); c) "feta per EL TEU NOM"; d) alguna etiqueta identificativa.