La Jornada Mundial de la Filosofia i la vostra creativitat i reflexió


Es pensa que Sòcrates va morir un "tercer dijous" de novembre. És la data que la UNESCO ha decidit dedicar cada any a la Filosofia, un dia per a recollir la vostra creativitat, les reflexions i per a celebrar l'afany pel saber racional.

Al nostre Institut ho tenim molt present. Els alumnes de 2n participaran a la Jornada filosòfica que enguany s'organitzarà a Figueres amb la col·laboració d diferents Instituts de l'Alt Empordà i, arreu de Catalunya, milers de noies i nois faran les seves millors aportacions a la reflexió.
Doneu un cop d'ull als enllaços i posem-hi el millor de cadascú: com més original, més madures, més profundes siguin les vostres aportacions, més se'n beneficiarà el nostre món. Un món que, la Filosofia, la necessita.

2 de novembre de 2011

2011-123. De veritat estem avançant?Yeray Barreña 2n BAT Institut Illa de Rodes
Imatge pròpia feta a Burgos el 30/10/11 en un mur del carrer Vitoria

De veritat estem avançant? Jo crec que no, crec que els polítics cada vegada més, fan que els països no avancin, sinó que al revés que la gent sigui cada vegada més pobre i ells més rics, això és avançar o com l'Antic Règim la "noblesa" és la que té més poder?