La Jornada Mundial de la Filosofia i la vostra creativitat i reflexió


Es pensa que Sòcrates va morir un "tercer dijous" de novembre. És la data que la UNESCO ha decidit dedicar cada any a la Filosofia, un dia per a recollir la vostra creativitat, les reflexions i per a celebrar l'afany pel saber racional.

Al nostre Institut ho tenim molt present. Els alumnes de 2n participaran a la Jornada filosòfica que enguany s'organitzarà a Figueres amb la col·laboració d diferents Instituts de l'Alt Empordà i, arreu de Catalunya, milers de noies i nois faran les seves millors aportacions a la reflexió.
Doneu un cop d'ull als enllaços i posem-hi el millor de cadascú: com més original, més madures, més profundes siguin les vostres aportacions, més se'n beneficiarà el nostre món. Un món que, la Filosofia, la necessita.

6 de novembre de 2011

Atenció: resultats finals 2011

Aquí podeu veure les 13 fotografies finalistes, que tenen diploma, i que ens representaran a Barcelona. Han rebut els diplomes - en la solemnitat de la festa acadèmica prèvia al Nadal - el 22 de desembre: presnetació

Altres informacions:
  • un cop fet el recompte de les votacions, es va comunicar el resultat a tots els qui van votar deixant-nos un e-mail de contacte. Avui, dia 9, es publica la selecció guardonada. Enhorabona als premiats!
  • les 13 fotos finalistes del nostre Institut - que seran enviades a Barcelona - són de tres alumnes de 2n de Batxillerat; de tres de 1r de Batxillerat; de 5 de 4t d'ESO i de 2 de 3r d'ESO. Ben repartit ha sortit!!