La Jornada Mundial de la Filosofia i la vostra creativitat i reflexió


Es pensa que Sòcrates va morir un "tercer dijous" de novembre. És la data que la UNESCO ha decidit dedicar cada any a la Filosofia, un dia per a recollir la vostra creativitat, les reflexions i per a celebrar l'afany pel saber racional.

Al nostre Institut ho tenim molt present. Els alumnes de 2n participaran a la Jornada filosòfica que enguany s'organitzarà a Figueres amb la col·laboració d diferents Instituts de l'Alt Empordà i, arreu de Catalunya, milers de noies i nois faran les seves millors aportacions a la reflexió.
Doneu un cop d'ull als enllaços i posem-hi el millor de cadascú: com més original, més madures, més profundes siguin les vostres aportacions, més se'n beneficiarà el nostre món. Un món que, la Filosofia, la necessita.

23 de setembre del 2012

Atenció: comença el Fotofilosofia 2012 !!!

Ja es pot participar en el concurs de "fotografia filosòfica" més famós de Catalunya. Aquí teniu les indicacions.Excel·lents reconeixements i la possibilitat de veure milers d'imatges i comentaris d'estudiants espavilats d'arreu.
A més, s'atorgaran premis i guardons amb motiu del Dia Mundial de la Filosofia.
Repasseu bé aquest web que recull ja els esforços de companys i companyes des del 2009 (podeu fer servir el cercador, o navegar amunt i avall).

Participar-hi és ben fàcil. Les instruccions generals són a la pàgina de la convocatòria, i la clau per al nostre Institut us la proporcionarà el professor de filosofia els primers dies de classe.

És obert a tothom, i comptem especialment amb la participació dels alumnes de Batxillerat i dels antics alumnes recents.
Convé disposar dels drets d'ús de les imatges (informació legal) ja que es sotmeten a:
  • reconeixement
  • ús no comercial
  • sense modificació
Per això serà tan valorat que siguin imatges pròpies, sempre que sigui possible.