La Jornada Mundial de la Filosofia i la vostra creativitat i reflexió


Es pensa que Sòcrates va morir un "tercer dijous" de novembre. És la data que la UNESCO ha decidit dedicar cada any a la Filosofia, un dia per a recollir la vostra creativitat, les reflexions i per a celebrar l'afany pel saber racional.

Al nostre Institut ho tenim molt present. Els alumnes de 2n participaran a la Jornada filosòfica que enguany s'organitzarà a Figueres amb la col·laboració d diferents Instituts de l'Alt Empordà i, arreu de Catalunya, milers de noies i nois faran les seves millors aportacions a la reflexió.
Doneu un cop d'ull als enllaços i posem-hi el millor de cadascú: com més original, més madures, més profundes siguin les vostres aportacions, més se'n beneficiarà el nostre món. Un món que, la Filosofia, la necessita.

17 d’octubre de 2012

32. Hi ha un camí per recórrer el passat, o un camí als records?


Ariadna Flores Domínguez
4rt ESO A,  Institut Illa de Rodes
Imatge pròpia

1 comentari:

Crom el nòrdic ha dit...

En certa manera, el passat que no ha estat destruit, sí que el podem tornar a recórrer, i se'n poden aprendre bastantes coses, alhora que pot ser fins entretingut... De totes maneres, el present segueix siguent important, estar tota l'estona pensant en el passat generalment no és gens bo, cal viure per a pensar, no pensar per a viure.